Top Greek Escorts
Members ONLY
   
Home
Escorts
Foreign Escorts
Celebrities
Porn Stars
Premium Members Galleries
Member Registration
Booking
Contact
Employment
Members
News
Reviews
Events
Faq
Guestbook
Partners Links
Refund Policy
Sitemap

REVIEWS

ALL REVIEWS ARE FROM  CLIENTS AND 100% REAL

ΓΡΑΨΤΕ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ Η ΑΓΓΛΙΚΑ


Post your review


(For public view)

(Only for website owner private view)

(No HTML tags are allowed. This is for public view.)
  
(Protection against robots)
Top Greek 5 out of 5 based on 10 user reviews.
Ammesi h apostoli tou kwdikou mou,Poly super ta video oi
Reviewer: Panagiotis M (09 September 2013)
 
Ammesi h apostoli tou kwdikou mou,Poly super ta video oi photos kai propandwn h celebrity gallery,egina premium member me epifylaksi alla den apogoiteytika,eksairetikh douleia exete kanei,tha sas systisw anepifylakta kai se allous filous mou
Source: http://www.tesagency-premium.co.uk/ellinidessynodoi/prod_2320378-ONE-YEAR-PREMIUM.html
meta apo arketi skepsi ekleisa randevou mesw tou grafeiou
Reviewer: Panos (28 July 2013)
 
meta apo arketi skepsi ekleisa randevou mesw tou grafeiou me tin celebrity Dimitra akolouthondas tis odigies tou grafeiou.eixa proplirwsei olo to poso kai epeidi to randevou itan 3 wro etreme to fylokardi mou min tyxon einai moufa i douleia kai xasw ta xrimata mou.Piga sto hotel pou mou eixan ypodeiksei akrivws stin wra pou eixame symfwnisei,kai anevika sti souita agwniondas ti tha dw mbrosta mou.otan anoikse h porta epatha tin plaka mou!!!h gnwsti kaloni me sexy esswrouxa,zartieres kai psilotakouna me ypodextike me eygeneia alla kai ena super glwssofilo,pragmatika i kopela einai psili apisteyta omorfi kai poly kavliara.Kaylwsa me to pou mbika sto dwmatio kai opws katalavenetai an kai mallon tha tis fanika peinasmenos epesa me ta moutra sto psito kai egine xamos!!pipes se oles tis staseis,pidima aneleito episis se oti stasi mou erxotan ekeini tin stigmi dioti apo tin kavle den evlepa mbrosta mou.Dinei koulouraki kai to eyxaristietai kai tin exysa sto stoma(den ta katapinei pandws).super perasa kai an den ypirxe to thema tou kostous tha zitaga kai paratasi!!!!Pragmatika eksairetiki fasi kai emeina toso ikanopoihmenos pou esteila ammesws meta sms sto grafeio kai tous eipa mbravo kai poly kavliara kai koukla.otan ta oikonomika mou to epitrepsoun pali,Dimitra tha eisai pali sigoura i epilogi mou.Filakia,Panos
Yperoxi h celebrity escort katerina,epwnymo den grafw gia
Reviewer: Manolis (27 July 2013)
 
Yperoxi h celebrity escort katerina,epwnymo den grafw gia eynohtous logous....para para ply omorfi apo konda,apli syzitisimi kai poly kafti sto krevati.Par olo pou me epifylaksi kai me risko edwsa ta misa xrimata mbrosta,den apogohteytika eytyxws.Makari na mborousa na to kanw syxnotera.Pandws molis mboresw pali(logw kostous)tha dokimasw me alli celebrity.Einai alli embeiria...telika
h wraioterh mera mou.
synandisa tin ellinida
Reviewer: george (06 February 2013)
 
h wraioterh mera mou.
synandisa tin ellinida celebrity eva gnwsti sto xwro tis.xymwdhs me super analogies,pshlh,epatha plaka!!!sto krevati sketi kolash to douleyei teleia to ergaleio kai to goustarei ki olas.to mono meion i timi gia to diwro!!tha kanw oikonomies pali gia alli synandhsh sto mellon
thank eva you are super!!!
RE PAIDIA KANTE KATI KAI GIA MAS EDW KATW STHN KRHTH..
Reviewer: giannisgr (05 February 2012)
 
RE PAIDIA KANTE KATI KAI GIA MAS EDW KATW STHN KRHTH... KRISH EXOYME... OI KOPELES FENONTE ASTERIA
SYNANTHSA THN PARASKEYH TN ZWH........OLA TA ASTERIA TOY
Reviewer: THEODORE (23 January 2012)
 
SYNANTHSA THN PARASKEYH TN ZWH........OLA TA ASTERIA TOY OYRANOY 8A EVAZA AN MPOROUSA....TELEIA YPEROXH FILIKI MOANADIKO MWRO ERWTEYTIKA ZWH MOU NA EISAI PANTA KALA SE EYXARISTW GI AYTHN THN WRA POU MOU EDWSES
XTES SYNANDHSA THN XRYSSA.APISTEYTO SWMA,YPEROXOI
Reviewer: ilias athens (29 December 2011)
 
XTES SYNANDHSA THN XRYSSA.APISTEYTO SWMA,YPEROXOI KOILIAKOI,GALANA MATAKIA,GATISIA HADAKIA,AISTHISIAKO SEX KAI PIPA.FILAKIA POLLA XRYSSA,SIGOURA THA SE KSANAPARW
MANIA:Distixws den yparxoun 10 asteria gia na tis balw
Reviewer: GIORGIO (27 December 2011)
 
MANIA:Distixws den yparxoun 10 asteria gia na tis balw
EINAI PANEMORFI ME TELEIO SWMA K TELEIO XARAKTIRA
K KANEI TELEIO ERWTA !!!!!!!!!
NAI ERWTA... OXI SEX

PROSEXETE MONO MHN THN ERWTEYTHTE .......!!!!!!!!!!!!
sinantisa simera tin vicky . akoma eimai magemenos...elpizo
Reviewer: bill korinthos (05 July 2011)
 
sinantisa simera tin vicky . akoma eimai magemenos...elpizo na mou steilei to antidoto me ena mail kapoios... apla tha po oti einai mia apisteyti thea tis omorfias.... ena louloudi pou nomizeis oti an to sfixeis tha spasei. tha thela na gemiza ton kosmo me louloudia gia na min fainetai ekeini kai na tin eblepa mono ego... vicky polla filia!!
SYNANDISA THN EVELINA SE KSENODOXEIO TWN NOTIWN PROASTEIWN
Reviewer: aggelos.a (14 June 2011)
 
SYNANDISA THN EVELINA SE KSENODOXEIO TWN NOTIWN PROASTEIWN GIA DYO WRES ME FULL PROGRAMMA
KOUKLA POLY KALYTERH APO KONDA,PRASINA MATIA,PSILI,APSOGO KORMI,APISTEYTO TESSARI STHTO FYSIKO STITHOS(LEPTO MODELISTIKO KORMI ME MEGALO STITHOS,POLY SPANIO)
APOLAYSTIKO VATHY ELEYTHERO STOMATIKO,SEX APO PANDPOU SE OLES TIS STASEIS,APISTEYTH KAVLA(KRATIOMOUN NA MHN TELEIWSW AP THN KAVLA),
PERAS YPEROXA EN OLIGOIS,THA THN KSANADW SYNDOMA!!!!
FILAKIA EVELINA MOU

Bookmark this!
You can also find me with: athens escort duo in, escorts greek celebrity, εÏÏοÏÏ Î³Ïεεκ, ellinides-synodoi, athens escorts duo in, synodoi.gr ellinides, escorts athens greek, celebrities ellinides, ellinidesescorts, synodi ellinides